Bekijk ook deze cases

No Pulp video player splash
MS Nail Studio

Veelzijdig reserveringssysteem met klant omgeving. Luxe beauty-behandelingen waar de muziek veranderd aan de hand van de voorkeur van de klant.

No Pulp video player splash
IML - Messe Logistik

Centraliseerde hun offertes, database en facturen in een alles-in-één systeem, waardoor ze tot 30% van de tijd van hun medewerkers bespaarden

Buus Logistics

Verhoogde efficiëntie, verlaagde de kosten en verbeterde klanttevredenheid. Wegvracht, luchtvracht en zeevracht in één programma.

Mac like buttons
No Pulp video player splash

Uitdaging

Buus Logistics stond voor aanzienlijke operationele uitdagingen, waaronder verhoogde fouten als gevolg van handmatige processen, de inefficiëntie van het gebruik van Excel als database zonder interne koppeling, en de afhankelijkheid van ervaren personeel. Deze uitdagingen leidden niet alleen tot tijdverlies, maar veroorzaakten ook fouten die de klanttevredenheid beïnvloedden.

Oplossing

Buus Logistics ontdekte een transformerende oplossing via No Pulp, die een uitgebreid Transportation Management System (TMS) introduceerde, speciaal ontworpen voor kleine expediteurs. Het systeem integreert naadloos de planning van lucht-, oceaan- en wegtransport, waardoor gebruikers alle aspecten van hun transportoperaties efficiënt kunnen beheren en monitoren. Daarnaast pakt de oplossing factureringsproblemen aan, biedt het een directe online betaalmogelijkheid en zorgt het voor een gestroomlijnde integratie met boekhoudpakketten.

Resultaat

De implementatie van het TMS resulteerde in een opmerkelijke vermindering van 20% in tijdsbesteding en een significante verbetering in nauwkeurigheid door het elimineren van het gebruik van meerdere systemen. Door deze oplossing te omarmen, bereikte Buus Logistics operationele efficiëntie en betrouwbaarheid, waarmee de weg werd vrijgemaakt voor een gestroomlijnd en foutloos transportproces.

Samenwerking

De samenwerking tussen Buus Logistics en ons softwareontwikkelingsteam begon met een diepgaande analyse tijdens C-level vergaderingen en on-site discussies met belangrijke stakeholders. Gerichte analyses en strategische besprekingen leidden tot de formulering van een actieplan, dat onder andere een nauwkeurige documentatie omvatte van key performance indicators (KPI's), huidige processen en analyses van medewerkers. De transparante en samenwerkingsgerichte aanpak werd voortgezet met een begrip- en kick-offfase, waarbij schermworkflows werden gecreëerd, nauwkeurige wireframes werden ontworpen en technische ontwikkeling werd geïnitieerd met behulp van ons aangepaste Laravel-framework. Het proces bleef wendbaar, met snelle feedbacklussen en continue verfijning, waardoor de ontwikkeling van een robuuste oplossing in lijn met de visie van Buus Logistics werd gewaarborgd.

De lancering werd ondersteund door uitgebreide tests, en doorlopende ondersteuning, inclusief het aanmaken van gebruikersaccounts en on-site assistentie, zorgde voor een soepele overgang. Waakzaam toezicht gedurende de eerste drie maanden richtte zich op gebruikerservaring en gerichte KPI's, waardoor snelle aanpassingen en continue verfijning mogelijk waren. De toewijding aan voortdurende innovatie garandeert de naadloze integratie van nieuwe functies, waardoor een zorgvuldig proces voor aanzienlijke verbeteringen in de toekomst wordt ingeleid. Deze gezamenlijke reis tussen Buus Logistics en ons softwareontwikkelingsteam staat als bewijs van de kracht van strategische samenwerking en innovatieve oplossingen bij het overwinnen van operationele uitdagingen en het bereiken van duurzaam succes.